Gulvafslibning

Vi udfører alt indenfor gulvslibning

Få flotte gulve - det betaler sig

Man behøver ikke at lave nyt gulv for at få dem til at se flotte ud. Ofte er det nok at give dem en behandling. Hos Maler- og Gulvfirmaet kan vi hjælpe med alle typer trægulve – både til private og erhverv.

Hvorfor vælge os?

Vælg en håndværker som giver dig tryghed – du snakker med den samme fra start til slut – vi forstår og går højt op i god service og sætter en ære i at overholde tidsplaner og aftaler. Skulle der være behov for rådgivning omkring gulvslibning, så er vi ikke længere væk end et opkald.

Indhent et uforpligtende tilbud på din gulvopgave idag – uanset om vi skal aftale en fast pris, overslag eller regning, så kommer vi gerne og ser på det – lige når det passer dig.

Gulvafslibning af trægulve

Har du et egnet trægulv? Så vil en gulvafslibning med efterfølgende behandling give dit gulv et nyt liv og et flot udtryk.

Den rette gulvbehandling afhænger helt af, hvor medtaget dit gulv er.

Typisk vil vi vurdere, om der er behov for en letslibning eller en fuldslibning af dit gulv. Ved en letslibning sliber du ofte kun lige den gamle lak eller anden overfladebehandling af dine gulve, inden du så giver dem en ny efterbehandling. 

Har dit trægulv fået dybere ridser og skader, er det nødvendigt at slibe gulvet noget længere ned.

Der findes flere former for gulvbehandling. Den mest vidtgående er en gulvafhøvling. Skulle dine gulve være meget medtaget, hvor du simpelthen er i tvivl om, hvorvidt der skal en gulvafslibning eller gulvafhøvling til, så kontakt en professionel gulvsliber

Vi skal nok rådgive dig bedst muligt. 

Uanset hvilken type slibning du får foretaget, så er det vigtigt at give dit gulv en eller anden form for efterbehandling. Et ubehandlet trægulv suger nemlig væske til sig og sand, skidt og snavs kan nemt blive trådt ned i træet.

Hvilken efterbehandling du ønsker til dit trægulv, er helt op til dig.

De mest almindelige efterbehandlinger er:

  • Lak – en overflade der er nem at vedligeholde 
  • Lud – der er fremstillet af kalk og derfor giver træet en lysere farve
  • Olie – giver en slidstærk overflade

Vi rådgiver dig selvfølgelig også i dit valg af efterbehandling, så du får dit helt perfekte drømmegulv.

Trappetrin

Trænger dine trappetrin til en opfriskning? Trapper er uden tvivl rigtig belastede, fordi vi jævnligt bruger trapperne og slider på trinnene rigtig meget i løbet af dagen.

Det er bare ikke pænt med trapper, hvor lakken er slidt helt ned, eller hvor føddernes gang fremstår helt tydeligt.

Men bare rolig. Vi har ekspertisen og kan hurtigt få dine trapper til at se helt nye og pæne ud igen.  VI har erfaringen og maskinerne til at få dem til at se ud som nye som.

En trappeslibning fungere i grove træk på samme måde som ved en afslibning af gulve.

Vi vil først lave en grovslibning, hvor den gamle efterbehandling fjernes.

Bagefter finsliber vi trinene og til sidst kan der påføres den ønskede efterbehandling.

Kontakt os og få et helt uforpligtende tilbud på en trappeslibning.