Liftudlejning

Hurtigt levering og til skarpe priser

Lej en lift - i hele Bornholm

Har du en opgave som kræver en lift? Så tilbyder vi også liftudlejning af vores DENKA-trailerlift. Den er med til at sikre dig de bedste arbejdsbetingelser og er helt perfekt, hvis du skal have løst opgaver i højden som eksempelvis facade-, kvist- og tagarbejde, malerarbejde, vinduespudsning, træbeskæring etc.  

Med en rækkevidde på 18 meter i højden er der meget få opgaver, som liften ikke kan klare. 

Vi leverer liften til dig på den ønskede adresse og instruerer dig i at bruge den. Vi sørger for, at du bliver helt klar og tryg inden, inden vi kører fra dig igen – også selvom du skulle have mange års erfaringer med liftkørsel. 

Kontakt os så laver vi et godt tilbud på liftudlejning til dig.  

Mere om vores trailerlift

Opstillingen af liften sker hurtigt og sikkert. Den kan blive sat op selv under trange pladsforhold. Det skyldes, at liften har hydraulistiske støtteben med selvregulerende fodplader. 

Den har en automatisk begrænsning af lastmomentet, hvilket er med til at sikre en optimal rækkevidde afhængig af lasten i kurven. Det er også din sikkerhed for, at liften aldrig kører med mere vægt end den kan klare. Den er drejbar med 2 x 45 graders rotation. Det sikrer en optimal arbejdsstilling til alle sider.  

Desuden er el- og hydrauliksystemet overalt dobbeltsikret, cylindrene har slangebrudsventiler og alle bevægelser er sikret med overtryksventiler. Teleskopbommen er fremstillet i special ekstruderede aluminumsprofil, der giver en god stabilitet og en lav vægt. 

DENKA liften er én af de mindste trailerlifte på markedet. Det gør den også så fleksible, at den kan benyttes flere steder end mange større lifte.