Malerarbejde

Vi udfører alt indenfor malerbranchen

Maleropgaver til gode priser

Hos Maler- og Gulvfirmaet Casper Holm Nielsen er vi stolte af at have leveret malerhåndværk til vore kunders drømmehjem. Vi er ikke blot håndværkere. Med os i ryggen kan du være sikker på, at du får den rette rådgivning til en rigtig god pris.

Hvorfor vælge os?

Vælg en håndværker som giver dig tryghed. Du snakker med den samme fra start til slut. Vi forstår dig og dine drømme, og vi går højt op i god service og sætter en ære i at overholde tidsplaner og aftaler.

Skulle der være brug for rådgivning med malerarbejdet, så er vi ikke længere væk end et opkald.

Indhent et uforpligtende tilbud på din maleropgave idag – uanset om vi skal aftale en fast pris, overslag eller regning, så kommer vi gerne og ser på det – lige når det passer dig!

Indvendigt malerarbejde

Står du og skal have malet det lille bryggers eller skal du istandsætte hele huset? Uanset størrelsen på dine indvendige maleropgaver, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring i at udføre malerarbejde – både i private hjem, for erhverv og for offentlige virksomheder. Vi klarer det hele og sætter en ære i at løse opgaven til den aftalte tid og den aftalte pris. 

Loft og vægge

Rummets karakter og stil bliver fremhævet, når du vælger at male det. Loft og vægge kan virke større, når du maler dem med en lys farve. Omvendt kan de også virke mindre, hvis du vælger en mørk farve. Valget af farve til et rum fremhæver ikke kun væg og loft, men kan fx også fremhæve dine møbler og andet inventar.

Udvendigt malerarbejde

Fra det lille vindue til hele istandsættelsen af lejlighedsblokken. Kort sagt så udfører vi alle former for udvendigt malerarbejde. 

Facademaling

Din facade er noget af det første folk ser, når de kommer til din ejendom eller dit hus. Derfor skal den også kunne efterlade et godt førstehåndsindtryk. En facade der ikke er vedligeholdt, og hvor malingen evt. er krakeleret, er i hvert fald noget man husker.

En facade trænger til kvalitetsbeskyttelse, hvis det skal holde i en længere periode. Vi er garant for at levere den bedste facademaling af dit hus. Vi hjælper også gerne med valg af farve, så det passer til dine omgivelser.  

Vinduer og døre

Udover facaden er det vigtigt at have fokus på døre og vinduer, når du maler udvendigt. Nymalede døre og vinduer pynter selvfølgelig på et hus, men malingen kan også have en beskyttende effekt på træværket. Det forhindrer fugt og vandindtrængen samtidig med at levetiden på dit træværk forlænges.

Nybyggeri

Vi er ofte en del af den samlede håndværkergruppe ved nybyggeri på Bornholm.

Ønsker du et team, der har arbejdskraften klar og er vant til nybyggeri kommer vi gerne.

Jo tidligere vi bliver taget med i processen, jo bedre bliver resultatet.

Giv os et ring, og lad os se på det sammen.

Spartling

Vi udfører alle former for spartelarbejde. Lige fra spartling af gips samlinger til fuldspartling af vægge og lofter.

Ønsker du selv at male, tilbyder vi også at slibe området, gøre den helt lige og efterlade en helt glat overflade, der er klart til, at du selv går i gang.

Salg af malermaterialer (efter aftale)

Brug de samme materialer som din professionelle maler gør. Vi sælger materialer efter aftale.

Kontakt os og hør nærmere om, hvilke materialer vi kan hjælpe dig med.

Tapetsering og  anden opsætning af vægbeklædninger

Ønsker du at få kvalitet på dine vægge? Vi har mange års erfaring med opsætning tapet, filt og væv. Et tapet kan udtrykke mange forskellige ting og fås i alverdens mønstre og farver.

Få et uforpligtende tilbud på din næste tapetopsætning.