Malerarbejde

Vi udfører alt indenfor malerbranchen

Maleropgaver til gode priser

Hos Maler- og Gulvfirmaet er vi stolte af at have leveret maler håndværk til vore kunders drømmehjem. Vi er ikke blot håndværkere, med os i ryggen kan du være sikker på at du får den rette rådgivning til en rigtig god pris. Lad os hjælpe med:

Hvorfor vælge os?

Vælg en håndværker som giver dig tryghed – – Du snakker med den samme fra start til slut – vi forstår og går højt op i god service og sætter en ære i at at overholde tidsplaner og aftaler. Skulle der være brug for rådgivning med malerarbejdet, så er vi ikke længere væk end et opkald.

Indhent et uforpligtende tilbud på din maleropgave idag – uasnet om vi skal aftale en fast pris, overslag eller regning, så kommer vi gerne og ser på det – lige når det passer dig!

Indvendigt malerarbejde

Står du og skal have malet det lille bryggers eller skal du istandsætte hele huset. Vi klarer det hele og sætter en ære i at løse opgaven til aftalt pris og tid.

Nybyggeri

Vi er ofte en del af håndværkerne ved nybyggeri på Bornholm – Ønsker du et team der har arbejdskraften klar og er vant til nybyggeri kommer vi gerne. Jo tidligere vi bliver taget med i processen jo bedre bliver resultatet – Ring og lad os se på det sammen.

Spartling

Lige fra spartling af gips til fuldspartling af vægge og lofter. Vi udfører det hele. Ønsker du selv at male kan vi slibe området lige klart til du selv kan overtage – ellers fuldfører vi det gerne så det er lige klart til at nyde.

Udvendigt malerarbejde

Fra et lille vindue til hele istandsættelsen af lejlighedsblokken.

Salg af malermaterialer (efter aftale).

Brug de samme materialer som din professionelle maler – Vi sælger materialer efter aftale.

Opsætning af vægbeklædninger

Få kvalitet på dine vægge – vi opsætter alt fra glasfilt, glasvæv tapeter eller miljøvæv lige efter dit ønske.